Bøgeskov Rengøring

Privat rengøring

Privat rengøring eksempel på dørhåndtag

Bøgeskov Rengøring servicerer en lang række private med privat rengøring, dette skyldes at vi tilbyder god kvalitet, omhyggelighed og fleksibilitet.

Et hjem skal holdes på forskellig vis – der skal tages hånd om gulve, tæpper, materialer m.m – det ved vi – derfor er Bøgeskov Rengøring den rigtige partner når det handler om privat rengøring.

Ring 2879 1868 og få et uforpligtende tilbud på privat rengøring

Udover vores almindelig rengøring kan vi også servicere jer med strygning, rengøring af køleskab og rengøring af ovn .

Lad os give et uforpligtende tilbud på hjemmet, enten pr. telefon eller pr. mail – så laver vi i samarbejde med jer,  en rengøringsplan rum for rum og så ender det med en perfekt privat rengøring.

Vi finder det bedste tidspunkt for jer og hvor ofte vi skal komme og rengøre – det sikrer en billig, hurtig og effektiv privat rengøring.

Hvis rengøringsdagen falder på en helligdag, skal du som kunde ringe/maile at du  ønsker en anden dag og så prøver vi at finde en løsning.

Regeringen har indført håndværkerfradraget, så hver person over 18 år, som er tilmeldt adressen,  kan fratrække kr.6400,00

Bemærk i øvrigt at:

Vi lægger stor vægt på at kommunikationen er så kort som muligt mellem kunden og Bøgeskov rengøring, så fejl kan rettes op så hurtigt som muligt. Der stilles store krav til de ansatte og arbejdet de udfører.
Vi har kun dansktalende personale til danske lønninger.

Vi har fået arbejdstilsynets grønne smiley, som betyder at vi har orden på vores arbejdsmiljø.

Vi har nu 130 privatkunder, som vi rengører hver måned.

neutralt c02mæssigt