Bøgeskov Rengøring

Skurvognsrengøring

Bøgeskov Rengøring servicerer en lang række byggefirmaer med skurvognsrengøring, dette skyldes at vi tilbyder god kvalitet, omhyggelighed og fleksibilitet.
3ddeb03512-lilleskurvogncopyI en skurvogn  SKAL der gøres ordentligt rent – dels p.g.a hygiejnen men også så håndværkerne synes der er rart at være der.  Derfor er Bøgeskov Rengøring den rigtige partner når det handler om skurvognsrengøring.

Ring 2879 1868 og få et uforpligtende tilbud på skurvognsrengøring

Lad os give et bud pr. mail eller pr. telefon på skurvognene – så laver vi i samarbejde med jer,  en rengøringsplan, vogn for vogn og så ender det med en perfekt skurvognsrengøring.

Vi finder det bedste tidspunkt for jer og hvor ofte vi skal komme på skurvognene – det sikrer en billig, hurtig og effektiv skurvognsrengøring.

Vi kan levere papir, håndsæbe,  håndklæder og meget andet, der passer til jeres behov.

Hvis rengøringsdagen falder på en helligdag, sørger vi i samarbejde med jer altid for at der er rengjort til efterfølgende arbejdsdag.

 Vi har nu 24 skurvogne vi rengører hver uge rundt omkring på Sjælland.

Bemærk i øvrigt at:

Vi lægger stor vægt på at kommunikationen er så kort som muligt mellem kunden og Bøgeskov rengøring, så fejl kan rettes op så hurtigt som muligt. Der stilles store krav til de ansatte og arbejdet de udfører.

 

neutralt c02mæssigt